Full fart i trädgårn

Semestern är över och vi har återgått till jobb. Men ännu fortsätter sommarlovet för våra små kottar. Det blir verkligen ett långt sommarlov för dom.
På vår semester har vi verkligen hunnit med allt från resor, utflykter stora som små, avslappning, lite besök i Ugglarp och trädgårdsarbete.
Äntligen efter nio år har det kommit upp ett staket på framsidan. Nu är hela huset inramat. En tanke om och önskan om smålandsstaket har ju hela tiden funnits. Men av någon anledning har jag fått för mig att det ska vara både krångligt att införskaffa och svårt att bygga. Därför har tankarna vandrat runt från häckar till någon variant av vanligt traditionellt staket. Men helt plötsligt gjorde vi slag i saken och började fördjupa oss i projekt: bygga smålandsstaket. Vi hittade en annons på blocket att det fanns och köpa i Karl-Gustav. Så det va ju bara och ringa och sen fixa kärra. Sen bar det av mot skogen. En väldigt vacker biltur utmed Hjärtared sjö. Nöjda över vårt fynd lastade vi av våra granslanar för att sen invänta helgen för att börja bygga.

Att bygga smålandsstaket är ju inte så svårt och krångligt. Lite tankearbete i starten. Lutning på slanor, täthet mellan stolpar, men sen bara att bygga på.

Så nu kan vi sitta på vår framsida altan och njuta över vårt fina staket. Och vi känner oss väldigt nöjda och stolta över vårt bygge😊

Lämna en kommentar